LIDERS EN QUALITAT I SERVEI
AUTOCARS CALELLA

Autocars Calella,S.L., és una empresa de transport de viatgers amb més de 25 anys d’ experiència en el sector, aquesta anomenada experiència ens ha portat a esser una empresa líder, amb una moderna i extensa flota juntament amb una clara vocació pel servei ven complert , oferint a les persones i a les empreses que dipositen la seva confiança en nosaltres, les màximes garanties dels compromisos adquirits.

El que ens diferencia és el tracte personalitzat i humà , és per això que creiem que cada client és únic, estan convençuts que aquesta manera d’ actuar és la millor inversió per aconseguir el mes alt grau de satisfacció a l’hora de contractar els nostres serveis .

Som una empresa propera i identificada amb les poblacions on desenvolupa la seva activitat per mitjà de col·laboracions, patrocinis i esponsorització en esdeveniments de tot tipus, tant esportius com a culturals i socials.

Des dels inicis de les seves activitats i gràcies a tots els col·laboradors que dipositen la seva confiança en nosaltres realitzem processos d’expansió amb rigorosos controls de qualitat i millores contínues que al seu torn estan certificades *ENNAC, *APPLUS, en la norma ISO 9001:2000.

TRANSPORT AMB
LES MÁXIMES GARANTIES