logo moventis Skip to content

BORSA DE TREBALL

Forma part de l’equip d’Autocars Calella! Fes-nos arribar el teu CV

Formació

A partir de setembre de 2017, Autocars Calella amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda ha engegat un pla col·laboració amb un doble objectiu principal:

  • Donar una formació professional àmplia dins del sector de la mobilitat de viatgers i en segon lloc,
  • Aconseguir la creació de nous llocs de treballs, estables i de qualitat.

Els objectius secundaris d’aquest pla són:

  • Potenciar l’opció de rebre ajudes, com ara la obtenció del carnet de conduir D, i les formacions específiques a mida dins del sector (conductors, mecànics, personal de control d’accessos, planxistes, guies turístiques, administratius especialitzats, operaris de neteja...).
  • Ampliar la possibilitat de poder disposar de persones adequadament qualificades.
  • Combinar la formació específica en el Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda de Mar i l’activitat en la pròpia empresa.

Envia'ns les teves dades i el teu CV

Borsa de treball
Maximum upload size: 2.1MB
L’informem que AUTOCARS CALELLA S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat d’ atendre les seves consultes i sol·licituds, realitzar enquestes d’opinió, i enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, i inclosos mitjans electrònics, podent ser aquestes comunicacions adaptades al meu perfil concret. Té dret a retirar els seus consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades comunicant-lo a l'adreça de correu electrònic calella@autocarscalella.cat. Pot consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades per AUTOCARS CALELLA S.L. aquí.

MEMBRES DE:

logo-catalunya-convention-bureau
logo-barcelona-turisme-convention-bureau
logo-lloret-de-mar-convention-bureau
Scroll To Top