logo moventis Skip to content

EMPRESA

La nostra missió es basa en el servei i les persones

55_places_XGB_6376

Missió

La nostra missió es basa en el servei i les persones: Satisfer les necessitats de mobilitat de les persones i organitzacions d’una manera fiable, segura i competitiva, capaç d’oferir en tot moment serveis de màxima qualitat i amb capacitat d’innovació.

equip-huma

Equip Humà

Amb més de 35 anys d'experiència en el sector del servei discrecional de transport per carretera, Autocars Calella és líder en el seu sector. Amb un equip jove i dinàmic, ens diferencia un tracte personalitzat i humà, donant-li a cada client un servei personalitzat adaptat a les seves necessitats i conservant la millor relació qualitat-preu possible.

"Un equip humà amb un alt nivell de professionalitat, motivació, formació i vocació de lideratge que ens condueixi a ser un referent en el sector"

Experiència

Empresa líder al sector. Més de 35 anys d’experiència al sector. Un equip de professionals únic, amb més de 200 persones. Flota de més de 140 autocars amb una edat mitjana inferior a 4 anys.

Portem més de 35 anys transportant milers d’escolars al seu centre, de colònies, a la piscina o de viatge de final de curs amb la màxima professionalitat. Més de 250 escoles han confiat amb nosaltres.

Autocars Calella, S.L., és una empresa de transport de viatgers amb més de 35 anys d'experiència en el sector, aquesta anomenada experiència ens ha portat a esser una empresa líder, amb una moderna i extensa flota juntament amb una clara vocació pel servei ben complert, oferint a les persones i a les empreses que dipositen la seva confiança en nosaltres, les màximes garanties dels compromisos adquirits.

El que ens diferencia és el tracte personalitzat i humà, és per això que creiem que cada client és únic, estant convençuts que aquesta manera d’actuar és la millor inversió per aconseguir el més alt grau de satisfacció a l’hora de contractar els nostres serveis.

Som una empresa propera i identificada amb les poblacions on desenvolupa la seva activitat per mitjà de col·laboracions, patrocinis i esponsorització en esdeveniments de tot tipus, tant esportius com a culturals i socials.

Des dels inicis de les seves activitats i gràcies a tots els col·laboradors que dipositen la seva confiança en nosaltres realitzem processos d’expansió amb rigorosos controls de qualitat i millores contínues que al seu torn estan certificades *ENNAC, *APPLUS, en la norma ISO 9001:2000.

Esdeveniments en els que hem participat

Eibtm

MWC

Issuog Congress

HP Convention

Circuit Festival

Primavera Sound

Salerm Convention

Siemens Convention

Events esportius

Mediterranean International Cup

Danone Cup

Desplaçament de penyes

Transportista oficial de: Girona FC

Transportista oficial de: UE Sant Andreu

Tour Operadores i agències receptives

Serveis para DMC i OPC

La Roca Village Shopping Express

Catalunya BUS URÍSTIC

Transport escolar

Transport d’empleats

Fòrum de les Cultures 2004

Jocs paralímpics 1992

Fira de Barcelona

Port de Barcelona - Trasllats de creueristes

Llançadora Fira Barcelona - Aeroport

Dispositius per a esdeveniments especials a l’aeroport

Recolzament en dies conflictius a l’Aeroport i per vagues a Renfe

Servei substitutori per a:

 • TMB
 • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
 • Renfe

Estadístiques

 • Empresa líder al sector.
 • Més de 35 anys d’experiència al sector.
 • Flota de més de 140 vehicles des de 16 a 88 places i amb una edat mitjana inferior a 4 anys.
 • Mitjançant grup Moventis tenim accés i total capacitat per a utilitzar un total de 32 bases operatives a Catalunya (7 instal·lacions operatives repartides per Catalunya).
 • Servei d'atenció telefònica 24 h.
 • Més de 16.000 m2 d'instal·lacions equipades amb oficines, taller mecànic, xapa i pintura, estació de rentat i estacions de servei.
 • Vehicles adaptats per a minusvàlids amb plataforma elevadora hidràulica.
 • Vehicles amb cafetera i nevera. Alguns amb Wifi i WC.
 • Un equip de més de 200 persones al seu servei.
 • Geo-localització en tots els vehicles.

SERVEI 24 HORES

La nostra missió és satisfer les necessitats de mobilitat de les persones i organitzacions

MEMBRES DE:

logo-catalunya-convention-bureau
logo-barcelona-turisme-convention-bureau
logo-lloret-de-mar-convention-bureau

Empresa beneficiària de les ajudes per a la transformació de flotes de transport de viatgers i mercaderies (Reial Decret 983/2021 ) finançades per fons europeus a través del suport del Pla de Recuperacion Transformacion i Resilencia. L'efecte incentivador d'aquestes ajudes han facilitat i accelerant la nostra estratègia de descarbonització i renovació de flota d'autobusos/autocars.

logo-ng-tramit_ca
Scroll To Top