logo moventis Skip to content

AGÈNCIES DE VIATGES

Tour operadors i agències receptives

shutterstock_562463974

Circuits per europa: França, Itália, Àustria, Alemanya, Països Baixos… Experiència en rutes clàssiques pel centre d’Europa. Tria la destinació i et farem una proposta a mida de la teva petició. 

Escapades a la neu: Els nostres experts conductors i els nostres vehicles amb la més alta tecnologia de seguretat et portaran a gaudir de qualsevol estació.

Excursions d'un o més dies: Montserrat, Figueres, Cotlliure... Tenim tarifes establertes a molts llocs i et cotitzem a mida les teves necessitats.

Trasllats aeroport i estació de tren: Amb la màxima eficiència i puntualitat. Gràcies a la situació de les nostres bases podem fer recollides en els aeroports i estacions d'alta velocitat de Girona i Barcelona.

Demana’ns pressupost sense compromís

Demana el teu pressupost i un cop realitzada la petició, atendrem la teva sol·licitud en un període de 24-48 hores.

Específica les dades en els camps que et demanem i si tens qualsevol dubte pots enviar un correu a calella@autocarscalella.com o bé trucar al 902 424 667 o al 93 766 43 59

Pressupost

Informació del viatge

Tipus de transport *
Hora parada 1 *
Hora parada 2 *
Hora parada 3 *
Hora parada 4 *
Hora parada 5 *

Dades de contacte

L’informem que AUTOCARS CALELLA S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat d’ atendre les seves consultes i sol·licituds, realitzar enquestes d’opinió, i enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, i inclosos mitjans electrònics, podent ser aquestes comunicacions adaptades al meu perfil concret. Té dret a retirar els seus consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades comunicant-lo a l'adreça de correu electrònic calella@autocarscalella.cat. Pot consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades per AUTOCARS CALELLA S.L. aquí.

Scroll To Top