logo moventis Skip to content

TALLER

Disposem de taller propi, per tal que la nostra flota d’autocars estigui sempre a punt

taller-DSCN0082

Disposem de taller propi, per tal que la nostra flota d’autocars estigui sempre a punt, tant a nivell de mecànica, planxisteria o higiene. Per tal d’oferir el millor servei fem les revisions mecàniques oportunes i mantenim al dia la higiene de la flota.

Aquest taller també està disponible per empreses externes amb necessitat de disposar d’un manteniment de la seva flota d’autocars. Manteniment en el seu sentit més ampli: mecànica, xapa, pintura, electricitat…

Disposem de mitjans humans i tècnics per poder assumir totes les reparacions derivades del manteniment general del vehicle. També disposem d’amplis espais per treballar còmodament amb vehicles de grans dimensions.

mecanica

Mecànica

diagnosis

Diagnosis

neumaticos

Pneumàtics

electricidad

Electricitat

chapa-pintura

Xapa i pintura

Demana’ns pressupost sense compromís

Demana el teu pressupost i un cop realitzada la petició, atendrem la teva sol·licitud en un període de 24-48 hores.

Específica les dades en els camps que et demanem i si tens qualsevol dubte pots enviar un correu a calella@autocarscalella.com o bé trucar al 902 424 667 o al 93 766 43 59

Pressupost

Informació del viatge

Tipus de transport *
Hora parada 1 *
Hora parada 2 *
Hora parada 3 *
Hora parada 4 *
Hora parada 5 *

Dades de contacte

L’informem que AUTOCARS CALELLA S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat d’ atendre les seves consultes i sol·licituds, realitzar enquestes d’opinió, i enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, i inclosos mitjans electrònics, podent ser aquestes comunicacions adaptades al meu perfil concret. Té dret a retirar els seus consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades comunicant-lo a l'adreça de correu electrònic calella@autocarscalella.cat. Pot consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades per AUTOCARS CALELLA S.L. aquí.

MEMBRES DE:

logo-catalunya-convention-bureau
logo-barcelona-turisme-convention-bureau
logo-lloret-de-mar-convention-bureau
Scroll To Top